Започва нова ера в историята. Шестима герои напускат Опасно изкушение“. Други

...
Започва нова ера в историята. Шестима герои напускат Опасно изкушение“. Други
Коментари Харесай

Шахика умира, Йълдъз среща истинската любов, Керим влиза в затвора, а Зехра се омъжва за

Започва нова епоха в историята. Шестима герои напущат „ Опасно прелъщение “. Други влизат в поредицата. Ще станем очевидци на изненадващи обстановки в идващите епизоди на сериала „ Опасно прелъщение “, предаван по bTV от понеделник до сряда в 20 ч. Шестима артисти ще изоставен поредицата едновременно. Халит Аргун, изигран от Талат Булут, умира, като пада по стълбите.

 Керим, изигран от Гьокхан Алкан, е предаден от своя другар Мерт, който го праща в пандиза. Напускането на Баръш Кълъч несъмнено изненада всички. Героят му Кая оставя писмо на Ендер и напуща града, казвайки, че не е допустимо да бъдат дружно след всички проблеми, през които са минали. По сценарий Лила и Ийт също отпътуват. Ерим решава да живее в чужбина и да продължи образованието си там.

Докато тези раздели, най-вече с мъжете артисти, шокираха всички, групата, доминирана от дами, остава. Интригите на триото Шахика, Ендер и Йълдъз продължават с цялостна пара. Шеввал Сам, Еда Едже и Несрин Джавадзаде започват ново премеждие в „ Опасно прелъщение “!

Всичко се трансформира след 85-и автентичен епизод. Шахика споделя на Зехра, че Ендер и Йълдъз са бутнали Халит по стълбите. Малко по-късно известното трио влиза в пандиза.

Ендер и Йълдъз още веднъж си сътрудничат.

Към сериала се присъединяват нови имена. Ердал Йозячълар се появява като богат предприемач на име Хасан Али. Берк Октай влиза като Чаатай, сина на Хасан Али. Гюленай Калкан играе Фериде, брачната половинка на Хасан Али. Бахтияр Мемили ще играе дясната ръка на Хасан Али, Мерт Алтънъшък влиза в облика на Махмут. Малко по-късно се появява и Нилпери Шахинкая като Джансу.

До края на сезон 4 предстоят още вълнуващи моменти, измежду които убийството на Шахика, което в началото е било написано за Ендер, сватбата на Зехра с Мерт, който желае да й вземе благосъстоянието, любовта на Йълдъз и Чаатай, Хасан Али и Зехра умират при детонация, Фериде напуща града, както и доста други моменти.

Приятелство, основано в „ Забранената ябълка “

Триото Несрин Джавадзаде, Шеввал Сам и Еда Едже се ненавижда в историята, само че в живота трите са приятелки. Публиката, изтощена от кавгите и съперничествата на известните актриси между тях, беше мощно впечатлена от другарството на основните дами от телевизионния сериал „ Опасно прелъщение “. Заедно честват рождени дни и вървят на отмора през лятото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР